Bilete byron – „Nouă” live la Control - 27 feb '20, ora 21:00 - Club Control

byron – „Nouă” live la Control

Club Control, București

joi, 27 februarie '20, ora 21:00

Evenimentul s-a încheiat.

Detalii

byron aduc noul album "Nouă" pe 27 februarie în Club Control

Joi seara, pe 27 februarie, byron revin în Club Control din București (str. Constantin Mille nr. 4) în turneul de promovare a noului lor album „Nouă”! Biletele la concert s-au pus în vânzare pe www.iabilet.ro și în rețeaua de distribuție IaBilet la prețul de 50 de lei (presale). La intrare, în limita stocului rămas, biletele vor costa 60 de lei. Accesul la eveniment se va face începând cu ora 20:00.

„Nouă” este un album despre noi, despre România, dedicat nouă. Un carusel muzical cu 12 piese despre emigranți dar și despre noi, cei rămași acasă. Un album despre inconștientul colectiv, despre tăceri și mersul nostru zilnic pe ață. Albumul este disponibil pentru streaming și download pe toate platformele digitale: https://byron.lnk.to/Noua

byron - Cântec de leagăn (official video)
https://youtu.be/FZcYJaJ0ogY

Noul album byron este primul de până acum compus direct în limba română ca proiect de sine stătător. Piesele noi duc sound-ul trupei în zone incitante și ne-explorate până acum, păstrând însă elemente cheie precum clapele melodice, versurile cu substrat și vocea inconfundabilă a lui Dan Byron. Single-urile lansate până acum – printre care „Anima”, „Continuum” feat. Lucia sau „Nouă” – conturează profilul unui album complex, cu o plajă foarte largă de stări muzicale.

byron - Consumatori de vise (lyric video)

https://youtu.be/ZKUavvKfmGw

byron:
Dan Byron – voce, chitară, flaut
Sergiu „6” Mitrofan – clape, chitară, voce
Dan Georgescu – chitară, programare
Laszlo Demeter – bass
Ovidiu Cristian – tobe, percuții
www.byron.ro 

https://fb.com/byronmusic
https://instagram.com/byronband

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco, Carturesti, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal,carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.

  • Organizator: OVERGROUND MUSIC SRL-D / CUI: RO35691260
  • Adresa: str. Argentina nr.11, corp B,cam 1, sector 1, Bucuresti, România