Bilete Living Rock Festival - editia 2021 - 23-26 iul - Plaja Tuzla

Living Rock Festival - editia 2021

Plaja Tuzla, Tuzla (Constanța)

23-26 iulie

Cumpără bilete

Nr. bilete
Abonament
190 lei
Abonament 12-18 ani
150 lei
Bilet Acces 1 Zi
100 lei
Bilet Acces 1 Zi 12-18 ani
80 lei
Dacă ai un cod de voucher, click aici

Detalii

We will rock you in 2021!

Dragi prieteni,

Deși am îndrăznit să sperăm până acum că vom strânge rândurile la malul mării și în 2020, pe fondul evenimentelor, dar și a efectelor cauzate de răspândirea COVID-19, anul acesta nu vom putea deschide porțile “Living Rock Festival” ???? Situația este în continuare incertă și există riscul major să fim la fel de expuși, chiar și în contextul organizării festivalului pentru un public restrâns.

 Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal,carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.

 

În calitate de organizatori și persoane responsabile ne revine obligația ca, din respect față de oaspeții noștri, artiști, autorități, parteneri și echipa din jurul Living Rock – să respectăm dispozițiile legale și să luăm cele mai bune decizii în situația actuală.
Biletele deja achiziționate pentru ediția 2020 vor fi valabile pentru ediția 2021. Până la îmbunătățirea situației la nivel mondial, vă recomandăm să fiți prudenți și să respectați normele necesare prevenirii și a reducerii răspândirii COVID-19.

Oaza noastră de relaxare de la malul mării, plaja Tuzla, rămâne tot acolo și vă așteaptă și în 2021, cu aceleași peisaje unice, iar noi vă promitem un line-up pe măsură.

Să ne revedem sănătoși!

Echipa Living Rock