Bilete Oradea: byron – „Nouă” concert lansare album - 15 feb '20, ora 21:00 - Bavaria Underground

Oradea: byron – „Nouă” concert lansare album

Bavaria Underground, Oradea

sâmbătă, 15 februarie '20, ora 21:00

Evenimentul s-a încheiat.

Detalii

byron lansează noul album de studio „Nouă” la Oradea pe 15 februarie în Bavaria Underground

Sâmbătă seara, pe 15 februarie, la Bavaria Underground în Oradea (str. Kogălniceanu nr. 3), trupa byron va susține concertul de lansare a celui de-al șaptelea album de studio – „Nouă”! Biletele se găsesc în avans pe www.iabilet.ro, în rețeaua IaBilet precum și la bar la prețul de 40 de lei (earlybird, stoc limitat). După epuizarea stocului inițial, biletele vor costa 45 de lei (late bird) și 50 de lei (presale). La intrare, în limita stocului rămas, biletele vor costa 50 de lei.

Nouă” este un album despre noi, despre România, dedicat nouă. Un carusel muzical cu 12 piese despre emigranți dar și despre noi, cei rămași acasă. Un album despre inconștientul colectiv, despre tăceri și mersul nostru zilnic pe ață. Albumul este disponibil pentru streaming și download pe toate platformele digitale: https://byron.lnk.to/Noua

byron - Cântec de leagăn (official video)

https://youtu.be/FZcYJaJ0ogY

Noul album byron este primul de până acum compus direct în limba română ca proiect de sine stătător. Piesele noi duc sound-ul trupei în zone incitante și ne-explorate până acum, păstrând însă elemente cheie precum clapele melodice, versurile cu substrat și vocea inconfundabilă a lui Dan Byron. Single-urile lansate până acum – printre care „Anima”, „Continuum” feat. Lucia sau „Nouă” – conturează profilul unui album complex, cu o plajă foarte largă de stări muzicale.

byron - Consumatori de vise (lyric video)

https://youtu.be/ZKUavvKfmGw

byron:
Dan Byron – voce, chitară, flaut
Sergiu „6” Mitrofan – clape, chitară, voce
Dan Georgescu – chitară, programare
Laszlo Demeter – bass
Ovidiu Cristian – tobe, percuții

www.byron.ro
https://fb.com/byronmusic
https://instagram.com/byronband

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco, Carturesti, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal,carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.